Ke$ha

Tirsdag 5. juli kommer Ke$ha for første gang til Norge, nærmere bestemt til Oslo og Sentrum Scene. Et konsertlokale meget intimt sammenlignet med lokalene som denne multiplatinastjernen vanligvis fyller til randen.

– Det er mange som har spurt oss om å få Ke$ha til Norge, og det er stor stas at vi endelig fikk det til, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul. – Fra våre kolleger i utlandet har vi fått rapporter om at showene hennes er ganske ville, og hennes norske fans kan definitivt glede seg.

– Ke$ha har holdt på mye lenger enn folk tror, blant annet med å skrive for andre store artister, så hennes ufattelige suksess er kanskje ikke så brå som man skulle tro. Den blir skøy å se skrulla på en såpass liten klubb som Sentrum, og kanskje ute på krukka i Oslo etterpå.

Da Ke$ha debuterte med «Tik Tok» var det få som visste om den freidige, Los Angeles-baserte sørstatsblondinen, men den Dr. Luke-produserte låten – hvor hun «våkner om morgenen og føler seg som P. Diddy» – satte popverden på hodet. I Norge tok hun førsteplassen, og var inne på VG-lista i 20 uker, mens ingen kvinnelige artister hadde solgt like mange singler i USA på én uke som 24-åringen.

One-hit-wonder? Niks, langt derifra. Fra sin albumdebut «Animal» slapp hun store, norske radiohits som «Your Love Is My Drug», «Take It Off» og «Blah Blah Blah», fulgt av bonusversjonen med «We Are Who We Are», «Sleazy» og den nye singelen «Blow». Som ikke det er nok, har den lettbeinte singer-songwriter-stjernen også skrevet Britney Spears’ nye internasjonale smash «Untill The World Ends» (med Ray Kay-regissert video).

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter