del_rey_web

Lana Del Rey

Salgsstart mandag 5. november 09:00 på Billettservice.

Verdenssensasjon over natten

Lana Del Rey har på kort tid blitt en av vår tids store artister, og det overraskende nok med bare et debutalbum bak seg. Hun kom helt uventet ut av ingenting med singelen “Video Games “ for bare litt over et år siden, og ble raskt en sensasjon verden over.

– Lana Del Rey er en artist som tok verden med storm allerede med sin første singel.  Hun har nå bevist at hun fortjente all oppmerksomheten hun fikk, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic.

Slo gjennom via YouTube

Hun begynte å synge ute på klubber allerede som 18-åring  i New York City, og signerte sin første platekontrakt som 21-åring. Del Rey ble raskt en hype som det er lenge siden musikkbransjen har sett maken til. “Video Games“ ble først sluppet på YouTube med en video hun hadde laget selv av klipp fra barndommen. Hun fulgte opp med til sammen åtte videoer bare fra sitt første album, “Born To Die “  som forøvrig ble et av fjorårets mest solgte album.

– Lana Del Rey er en artist som har bevist hvor mye kraft det ligger i å være tilgjengelig på internett. Dette har igjen ført til et imponerende platesalg,  noe som sier litt om hvor bredt publikum hun treffer med musikken sin, fortsetter Osmundsvaag .

Nytt møter gammelt

Musikken trekker mange paralleller til popmusikken på 50- og 60-tallet, men allikevel med et oppdatert lydbilde. Med følelsesladde stemninger, og med en vokal som forfører like mye som den imponerer, er dette en moderne chanteuse vi vil høre mer fra i årene fremover.

Lana Del Rey – Offisiell Webside

Lana Del Rey – YouTube kanal

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter