Larry King

LARRY KING TIL BERGEN, OSLO OG STAVANGER!

Etter over 25 år med eget program på CNN har den amerikanske talkshow-legenden Larry King byttet arena fra TV-skjermen til scenekanten. Nå legger King ut på turné både i USA og Europa med sitt hysterisk morsomme og innsiktsfulle standup-show – et show som har fokus på hans liv foran og bak kamera. Og han stopper selvsagt i Norge på veien!

”Showet består av utrolige anekdoter og historier fra Larry Kings enestående karriere og fargerike liv,” sier promotor Peer Osmundsvaag på Atomic Soul, som har booket ikonet til Grieghallen i Bergen 26. september, til Oslo Konserthus den 27. september og til Stavanger Konsert hus den 28. september.
”King har jo intervjuet alt fra Muhammed Ali og Marlon Brando, til Barak Obama og Frank Sinatra, så det bør bli svært underholdnende for selv de mest blaserte,” smiler Osmundsvaag fornøyd. ”Kombinert med hans velkjente stil og vidd, bør dette bli en kveld publikum vil huske!”

Larry King hos Conan: http://www.youtube.com/watch?v=eZo4oWUuggM

Varigheten av showet vil bli 75 minutter fulgt av en 15 minutters Q & A.

King utgir en bok mai, så det er potensial for VIP sitteplasser med en Meet & Greet / boksignering etter forestillingen.

Billetter kan kjøpes på www.billettservivce.no

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter