louis-ck_web-crop

Louis CK

En av våre beste og mest respektert nålevende komikere, Louis C.K. kommer til Oslo Spektrum 22.mars 2013.Han har flere titalls millioner treff på YouTube og ligger nå på Topp 3 på Netflix. Både gjennom sine stand-up show på dvd og tv-seriene hans, har ryktet spredt seg sakte, men sikkert over hele verden, og nå er han endelig å se på scenen i Norge.

Louis CK er den eneste artisten i verden som selger alle billetter fra sitt eget system så billettene til showet kan KUN kjøpes eksklusivt på hans hjemmeside louisck.net. I den forbindelse har komikeren en spesiell hilsen til fansen: «Du trenger ikke å bli medlem av noe og du trenger ikke å høre fra meg igjen, med mindre du vil det. Bare billige billetter for å se meg gjøre en hel haug med nye vitser. See you on the road, bitches.»

«Vi har nå hatt show med både Jerry Seinfeld og Ricky Gervias og med Louis CK på plakaten er trekløveret komplett», sier en meget fornøyd Peer Osmundsvaag hos Atomic som har jobbet med denne bookingen i nesten to år.

Bård Tufte Johansen er entusiastisk til komikerens Norgesbesøk; «At Louis CK kommer til Norge er årets morsomste nyhet. Han er i særklasse best fordi han snakker om livet som man kjenner det, på en måte man ikke trodde var mulig. I tillegg fornyer han seg kontinuerlig. Hvert år kaster han alle tekster og begynner på nytt. Louis CK er komikernes komiker, ikke fordi han er smal eller rar, men fordi han er best.»

Anne-Kat Hærland sier om den kommende komikeren; «Louis CK har tidligere vært omtalt som komikernes komiker, men med den suksessen han har hatt de siste årene, må man vel kunne si han er på vei til å bli en folkefavoritt også. Han fornyer seg hele tiden og skifter ut vitsene sine oftere enn noen annen komiker jeg kjenner til. Jeg gleder meg til å se hvordan han tar for seg det norske publikumet, og det er en opplevelse jeg anbefaler på det varmeste at folk får med seg!»

Event på Facebook

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter