Lowell

Den kanadiske multikunstneren Lowell er en produktiv artist som skriver nærmest en sang om dagen, og spiller inn mange av sangene og instrumentene sine selv. Hun regisserer og produserer sine egne videoer hvor hun klipper sammen animasjon og videomontasjer, og hun har i tillegg designet og produsert mye av sitt eget merchandise.

I løpet av 4 dager i april 2012 jobbet hun i studio med den tidligere Grammy vinnende produsenten Martin Terefe, og de andre medlemmene i Apparatjik kollektivet, Magne Furuholmen fra A-ha, Jonas Bjerre fra MEW og Guy Berryman fra Coldplay. Sammen skapte de mini-albumet «If you can, solve this jumble».

Utgivelsen kom i oktober i fjor, og debuten ble fantastisk godt mottatt både av de store magasinene og folk generelt. Radiokanalene omfavnet singelen «Shake him off» og musikkblogger kastet seg over nyheten og sammenlignet henne raskt med artister som Lykke-Li, Florence and the Machine, Haim og Lana Del Rey.

«Man hører med en gang at hun har en sterk stemme og et sangskrivertalent som skiller henne ut fra mengden. Det er starten på en stor artist som det er spennende å få jobbe med allerede fra starten av.» sier arrangør Peer Osmundsvaag.

Under Roskilde festivalen i 2012 spilte hun på Orange scene sammen med Apparatjik under festivalens første dag, og beviste at hun nå er klar for den store scenen. Hun har tidligere spilt her i Norge både under åpningen av Astup Fearnley museet på Tjuvholmen, og en showcase på DogA, men nå er hun tilbake for hennes første skikkelige konsert.

Hjemmeside | YouTube Kanal | Facebook Event

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter