Ludacris

Mannen bak hitene How Low, Money Maker, Glamorous, Area Codes og et rikt antall andre, er klar for å ta russen med storm! I samarbeid med Landstreff er stolte av å presentere den første internasjonale headlineren som er klar for å ta landstreffets 25 årsjubileum til nye høyder. LUDACRIS (US) er klar for LS2011 lørdag 7.mai!

Ludas siste album ”Battle of Sexes” ble sluppet 9. mars 2010 og solgte 137.000 album første uken. Førstesingelen How Low ble utgitt på slutten av 2009, singel nummer to, My Chick Bad var ute i februar. Hans første album, ”Back for the First Time” kom i 2000, og nådde så høyt som nummer 4 på US Billboard. Det ble en stor suksess, og starten på en langvarig karriere. Etter det første albumet har Ludacris gitt ut seks nye album, blant annet ”Release Therapy” med hits som Runaway Love i samarbeid med Mary J. Blige og Money Maker med Pharell.

Allerede som 9-åring begynte Christopher Brian Bridges å rappe, men det var ikke før han flyttet fra hjembyen Illinois til Atlanta at karrieren hans virkelig skjøt fart. DJ Chris Lova Lova, som var navnet han gikk under den gang, startet som DJ for lokalradioen, og jobbet seg siden oppover. Med stjerner som Timbaland ved sin side ble det lettere å skaffe seg et navn og et eget varemerke.

Med sanger som How Low og Sex Room er det ikke rart rapperen har solgt over 12 millioner album bare i USA. Han er en av de mest kritiserte, men ikke minst kritikerroste rapperne i verden. Det ble blant annet stort oppstyr rundt musikkvideoen til Sex Room – tittelen sier jo sitt – i tillegg til en episode rundt presidentvalget i USA (ikke veldig glad i Bush junior).

På tross av alt dette har Luda vunnet tre Grammy Awards, MTV Music Awards, Critic’s Choice og ligget på toppen av hitlistene utallige uker med velkjente låter som Stand Up, Get Back, Number One Spot og My Chick Bad. Med andre store artister som Timbaland, Fergie, Pharell, Busta Rhymes (LS’09), Shawnna, T-Pain, Justin Bieber og DJ Drama (LS’08) er det ikke rart han har nådd toppen så mange ganger.

Ikke bare har rapperen gjort det stort i musikkverden, men siden 2003 har han hatt en rekke mindre og store roller i filmer og tv-serier som blant annet 2 Fast 2 Furious, der han enten har spilt seg selv eller andre roller.

Om det er på skjerm eller scene, så er Ludacris kjent for sine sinnsyke show, noe han viste på sine tidligere Norgesbesøk på Hovefestivalen i 2007 og på Quarten i 2009.

I år har Luda tiårsjubileum, og han har uttalt at han er ”As hungry as the first day”, altså like ivrig nå som da han startet. For å feire en ti år lang fest skal han i slutten av 2010 eller i starten av 2011 slippe Ludaversal LP.

Denne mannen er stadig i vinden med noe nytt, så at han gjør det han kan for å gi russen et show og en opplevelse under Landstreffet i Stavanger de aldri vil glemme, er det ingen tvil om. Vi gleder oss enormt til å ta imot Luda i mai 2011, og håper dere gjør det samme. Fortsetter han den gode trenden som Busta gjorde i 2009, og Pitbull gjorde i 2010, blir denne konserten definitivt et MUST under LS2011!

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter