Maceo Parker

Maceo Parker har holdt det gående stødig siden 60-tallet og er en like forrykende god musiker den dag i dag, med konserter som blåser bakoversveis på selv de mest garvede konsergjengere. Hans udødelige kombinasjon av 2% jazz og 98% funky stuff, viser seg gang på gang å fungere akkurat så bra som bare Maceo Parker kan få det til.

Helt siden han kom i søkelyset for første gang på 60-tallet som saksofonisten til James Brown, har han tydelig vist hvor god og spesiell han er. Han prøvde seg flere ganger som soloartist i starten, men det var for mange som ville ha en bit av lyden hans til at det var tid til å satse skikkelig. Etter en tid sammen med James Brown gikk han over til å bli en del av George Clintons band Parliament-Funkadelic. Først i 1990 løsrev han seg for å starte det som til slutt skulle bli hans solokarriere, og han fikk selvfølgelig med seg de aller beste musikerne. Bandet hans har skiftet medlemmer flere ganger, men at det er verdens tigheste band har aldri noen tvilt på.

Det er lite som er så fengende og enerigisk som Maceo Parker, og det er musikk som virkelig kommer til sin rett når han spiller live. Dette blir en konsertkveld folk vil huske, og folk vil gå hjem med et smil om munnen.

Gjennom hele livet har han vært med å løfte andre artisters musikk til nye høyder. Artister som Stevie Wonder, Ray Charles og Prince har hatt gleden av å ha han med på innspillinger ved flere anledninger, og Prince har også vært så heldig å ha han med på turné flere ganger. Det å oppleve han live er en intens og medrivende opplevelse. Spillegleden og energien smitter over på publikum, og det blir ikke lett å stå stille når han går på scenen på Rockefeller den 22. oktober.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter