Michael Bublé

I februar neste år er det tid for en festkveld med Michael Bublé i Oslo Spektrum igjen! Denne mannen slutter aldri å imponere, både med sitt fantastiske humør og sin glede over musikken. Han er den fødte entertainer og trollbinder alle i salen med sin sjarm.

Michael Bublé blander livlig storbandjazz med catchy popmusikk, og har hentet frem mange av de gamle klassikerne til glede for både gamle og nye lyttere.

Den kanadiske stjernen Michael Bublé slo for alvor gjennom i 2005 med sitt album “It`s Time” og oppfølgeren “Call Me Irresponsible” ble en enda større suksess. Han er kjent for å fremføre gamle standardlåter på en ny og moderne måte, som virkelig frisker opp i de kjente og kjære klassikerne vi er blitt så glad i. I tillegg har han hatt stor suksess med sine egne sanger og bygger på de samme tradisjonene. Legender som Tony Bennett og Frank Sinatra og deres musikalske arv har vært og er Bublés utgangspunkt, men med sin egen vri på det hele.

Han blir bare bedre for hvert album, og salgssuksesser som «Crazy Love», «Christmas» og årets «To Be Loved» er beviser på det. Han topper listene verden over, og vi er stolte over å kunne invitere han tilbake til Oslo Spektrum, den 24. februar.

 

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter