Monster Magnet

Endelig er de tilbake! Monster Magnet inntar scenen på Parkteateret for å spille publikum gjennom det beste av intet mindre enn 11 album. Monster Magnet var med på å definere stoner rock som sjanger med albumene ”Spine of God” og ”Dopes to Infinity”, og har fått millioner av rockehuer til å danse og drømme seg bort gjennom 24 særs produktive og supersoniske år.

Mr. Spacelord Dave Wyndorf og hans fortellinger fra omgang med ymse rusmidler står i front, backet av tonnevis med ekko, klanger og tunge gitarer. Gruppa har spredd sin psykedeliske stoner rock til gitarsultne sjeler siden tidlig nittitall og har et lass med gromlåter. Negasonic Teenage Warhead! Powertrip!! Space Lord!!! Ord blir overflødige.

Ledet av den uforlignelige stoner-helten Dave Wyndorf, ble bandet dannet i 1989 i New Jersey. Musikalsk er de et resultat av deres begeistring for metall, punk, space rock og psykedelia, og de definerte på mange måter en ny genre. Monster Magnet ble først kjent da de varmet opp for storheter som Aerosmith, Metallica, Rob Zombie og Marilyn Manson. Men i 1995 fikk de sin egen plass i musikkhistorien med albumet Dopes To Infinity og dens massive debut singel Negasonic Teenage Warhead, og gutta ble selv internasjonale superstjerner.

Så hold av torsdag 23. januar, billetter er tilgjengelig på billettservice.no

 

Hjemmeside | Myspace | Facebook

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter