nkotbsb

NKOTBSB

New Kids On The Block og Backstreet Boys til Oslo Spektrum

14.mai 2012 står to av tidenes største boyband på samme scene i Norge. Boybandfenoments glansdager er på ingen måte over og dette blir den ultimate “Ladies Night”.

– Dette blir garantert en aften av de sjeldne. Konserten er en gavepakke til alle tidligere boyband fans. En helaften med to så legendariske band som begge representerer det ypperste av popshow på samme scene blir ganske enkelt magisk, sier arrangør Peer Osmundsvaag fra Atomic Soul.

«New Kids On The Block» hadde sin storhetstid på slutten av 80- og begynnelsen av 90-tallet med hitlåter som «Hangin’ Tough» og «Step by Step».

Bandet ble oppløst i 1994 og hadde da solgt over 80 millioner plater verden over. De ble gjenforent i 2008 og dro på turne med nytt matriale.

Gutta i Backstreet har også flere monsterhits på samvittigheten og herjet hitlistene på slutten av 90-tallet med låter som «Everybody» og «I want it that way». Backstreet Boys er tidenes mestselgende boyband med over 100 millioner solgte album. De ble gjenforent i 2005 og i desember 2009 spilte de for et fullsatt Oslo Spektrum da de besøkte Norge med turneen “This is us tour”.

Til sammen har de to bandene, som nå kaller seg NKOTBSB, et imponerende platesalg og i mai i år slapp de en kombinert greatest hit-plate.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter