Pendulum

Verdens største drum`n bass-band, australske Pendulum kommer til Norge for å gjøre sin første klubbkonsert på norsk jord. Sist gang de gjestet Norge var da de i følge Arendals Tidende ”regelrett åt Hove” på 2010-utgaven av festivalen.  Pendulum som blander både drum`n bass, electro house og dubstep oppi  rockegryta blir ofte sammelignet med Prodigy, som de også har samarbeidet med. Men de har et helt særeget uttrykk som har gjort dem til et av de aller største bandene i deres nye hjemland, England.

-Pendulum er massive  om dagen. De har headlinet Glastonbury og var en av årets største begivenheter på Hove. Det er bare å lese kommentarfeltene på hjemmesiden deres, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Pendulum ble dannet i Australia i 2002, men flyttet etter hvert til England, der de nå har rukket å bli superstjerner. De har blant annet remikset Prodigy, covret Led Zeppelin, Coldplay og Metallica, og de har laget tidenes første360° interaktive musikkvideo der tilskueren selv kan flytte kameraet rundt i videoen.

-Pendulum er en gave til dem som digger rock og elektronisk musikk. Få klarer den kombinasjonen like godt, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Pendulum
Sentrum Scene
Onsdag 22. desember

Fra kommentarfeltet på www.hovefestivalen.no:

Posted av gogis:
Håper pendulum kommer til hove neste år kommer til og bli et stort høydepunkt igjen!!

Posted av Eirik:
Håper pendulum kommer nest år. det var uten tvil de som tok mest av og publikumet fyrte på alt som var å gi når de begynte. elsker pendulum

Posted av Glenn:
pendulum var et av høydepunktene!

Posted av:

Pendulum var enda mer AWSOME enn Muse jo! De var helt sykt!
Hjemmeside | Myspace | Facebook

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter