Prince

Atomic Soul kan i dag meddele den hyggelige nyheten at Prince-konserten i Oslo Spektrum lørdag 23. juli er utsolgt, og at vi derfor setter opp en ekstrakonsert for å dempe Prince-tørsten hos den musikkelskende delen av befolkningen. Den nye konserten blir på samme sted, altså Oslo Spektrum, dagen etter, altså 24. juli.

Endelig kommer Prince til Oslo! Forrige Prince gang besøkte Norge, var det Bergen som stod på turneplanen, men  legenden og superstjernen satte så utrolig pris på sitt norske publikum at han etter eget ønske kommer til hovedstaden for å skape fest i Oslo Spektrum.

–          Dette har vi jobbet sinnsykt hardt for. Det så mørkt ut en stund, men plutselig fikk vi den gledelige beskjeden. Dette er noe av det største man kan oppleve som konsertarrangør, å kunne få Prince til Oslo, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Med over 80 millioner solgte album og status som en av musikkhistoriens store pionérer blir denne konserten en av de største begivenhetene Oslos  musikkelskere kan vente seg i år, og etter nærmere 35 år i rampelyset viser magikeren fra Minneapolis ingen svakhetstegn som liveartist – noe fjorårets konsert i Bergen beviste:

To timer i pophimmelen” – Dagbladet    6/6

Det var, i mangel av et bedre ord, helt fantastisk.” – VG  6/6

Om noen var i tvil: Prince er tilbake. Og han er drepende funky.” Dagsavisen   6/6

” At det ikke var utsolgt, er en gåte bare bergensere får svare for.” Aftenposten   6/6

Med enorme hits som “Purple Rain”, “Kiss”, “1999”, “Sign O the Times” og “Raspberry Beret” (og selvsagt mange fler), er Prince artisten som både har klart å oppnå enorm kommersiell suksess, samtidig med at han alltid har bevart sin kunstneriske integritet. Med sine 21 konserter på rad i London i 2007 beviste han for alvor hvilken showmann han er:

Enhver Prince-konsert er en unik opplevelse, og man vet aldri helt hva man får servert før man faktisk er der. I løpet av de 21 konsertene i London var aldri noen kvelder helt like, selv om mange av de største låtene gikk igjen hver kveld, sier Osmundsvaag.

Billett

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter