Prince

18. oktober 2010 var det duket for celebert besøk i toppklassen idet musikklegenden Prince inntok Vestlandshallen. Med over 80 millioner solgte album og status som en av musikkhistoriens store pionérer ble denne konserten en av de største begivenhetene bergenske musikkelskere fikk i år, og etter nærmere 35 år i rampelyset viste magikeren fra Minneapolis ingen svakhetstegn som liveartist. Dagbladets anmelder Erik Kydland ga konserten terningkast 6 og åpnet anmeldelsen med overskriften “To timer i pophimmelen”.

– Dette er helt sykt. Føler jeg nå kan pensjoneres med utrettet sak. Det er en stor drøm som går i oppfyllelse, det er nemlig ikke mange artister som kan matche Prince i hverken popularitet eller i rollen som en av de største musikalske innovatørene de siste tretti årene, sa arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Med enorme hits som “Purple Rain”, “Kiss”, “1999”, “Sign O the Times” og “Raspberry Beret” (og selvsagt mange fler), er Prince artisten som både har klart å oppnå enorm kommersiell suksess, samtidig med at han alltid har bevart sin kunstneriske integritet. Med sine 21 konserter på rad i London i 2007 beviste han for alvor hvilken showmann han er:

–Enhver Prince-konsert er en unik opplevelse, og man vet aldri helt hva man får servert før man faktisk er der. I løpet av de 21 konsertene i London var aldri noen kvelder helt like, selv om mange av de største låtene gikk igjen hver kveld, sier Osmundsvaag.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter