Quadron

Coco O. og Robin Hannibal slo først gjennom med den Motown inspirerte «Slippin’» og musikkritikerne skrev side opp og side ned om den fantastiske stemmen til Coco.

Allerede i 2009 hadde BBC dj’en Gilles Peterson de med i radioshowet sitt, og kort etter var de også med på hans Worldwide oppsummering av musikkåret. Det har selvfølgelig hjulpet at artister som Prince og Adele har gått ut og sagt at de er store fans av bandet, og at Raphael Saadiq inviterte de med på sin 2011 turne som oppvarming.

Det er alltid et godt tegn når en ny artist blir en favoritt blant de mer etablerte artistene. Det viser en tyngde og kvalitet som er et sjeldent stempel å få så tidlig i karrieren, men i Quadron sitt tilfelle veldig fortjent.

Coco sier selv at hennes største musikalske innflytelse kom gjennom morens store kjærlighet til Sade, mens hun selv hørte mye på Lauryn Hill. Blander man det lett med Robin sin fasinasjon for Ennio Morricone and Charles Stepney, skjønner man hvorfor Quadron føles så riktig og spennende ut.

Det nye albumet er påvirket av deres hyppige konsertvirksomhet de siste årene. Det har blitt mer uptempo, men fortsatt med samme sjel og nerve. De henter de fortsatt inspirasjon fra soul og R&B, men det er en ny glød over låtene. Med seg på sporet «Better Off» er også årets store snakkis Kendrick Lamar, som sammen med mange andre er med på å løfte platen til et nytt level. Det lover godt for konserten på John Dee 3. november.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter