Sensation – Ocean of White

Sensation fyller stadioner rundt omkring i europeiske storbyer og har blitt den viktigste begivenheten i verden for danseglade house-elskere. Arrangementet startet i Nederland for ti år siden og har etter det vokst seg til å avholdes i Tyskland, Polen, Australia, Chile, Brasil og Danmark for å nevne noen av landene.  16. april står Norge og Telenor Arena for tur og line-upen inkluderer

Benni Benassi
Sander Van Doorn
Avicii
Funkagenda
Marco V
Nils Noa

– Dette er en gammel drøm som endelig går i oppfyllelse. At Sensation kommer til Norge er for house-elskere intet mindre enn en sensasjon, forteller arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Årets Sensation har fått navnet ”Ocean Of White” og ble lansert 5. juli 2008 på Amsterdam Arena for 40 000 danseglade mennesker fra hele verden, og i følge statistikken 6000 nordmenn. Det er nemlig antallet nordmenn som årlig reiser til Amsterdam for å delta på Sensation.

– Facebook-gruppen ”Sensation til Oslo” har 35 000 medlemmer, så det er tydelig at det er et krav fra folkedypet som nå blir oppfylt, sier en smilende arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Sensation Oslo er et tettpakket show på 7 timer. Dørene åpner kl 19.00 og showet braker løs fra kl. 20.00 til kl. 03.00 den 16. april på Telenor Arena. Lineupen er ikke satt ennå, men tidligere år er det DJs som David Guetta, Tiësto, Deadmou5 og Armin Van Buuren som har toppet plakaten.

– Det kommer til å bli et syn når 20 000 hvitkledde mennesker setter nesa mot Telenor Arena. I Nederland har Sensation solgt ut på noen timer hvert år siden oppstarten, og i Købehavn har det solgt ut Parken tre år på rad, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Sensation Ocean White, Telenor Arena lørdag 16. april.

Billetter er tilgjengelig på Billettservice.

Hjemmeside | Myspace | Facebook | Twitter

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter