Skrillex

Med over 80 millioner treff på Youtube og mer enn én million fans på Facebook er SKRILLEX i dag en av verdens desidert største produsenter og DJ-stjerner. Den siste EPen hans ”Scary Monsters and Nice Sprites” gikk rett inn på førsteplass på iTunes sin danceliste. Til høsten tar han med seg sitt live show over dammen for aller første gang og 22. November kommer han til Oslo Spektrum og gir oss høstens mest spektakulære party!

SKRILLEX er en del av en ny generasjon kunstnere som nekter å være begrenset av forutinntatte forestillinger om hva musikk skal være,” forklarer Osmundsvaag. “Han er vanskelig å sette i bås, for han går egentlig utenpå alt av det vi i dag kaller musikalske genre.” Osmundsvaag beskriver SKRILLEX sin musikk som en saftig og suggererende blanding av dubstep, elektro og glitch – med en tvist.

Bak navnet SKRILLEX skjuler det seg en 23 år gammel fyr ved navn Sonny Moore. Han har bakgrunn som vokalist i post-hardcore-bandet  From First to Last, før han skiftet beite og la dance-scenen i  L.A.  for sine føtter. Etter at han i fjor sommer ble med Deadmau5 på USA-turné, har populariteten hans eksplodert, og  i vinter gikk hans siste EP ”Scary Monsters and Nice Sprites” rett inn på førsteplass på iTunes’ dance-liste.

I dag samarbeider SKRILLEX med artister som Lady Gaga, Bruno Mars, Korn og The Black Eyed Peas, og senest for et par måneder hadde han med seg Korn som gjesteartister på en konsert .

”Når SKRILLEX inntar Spektrum blir det noe helt annet enn det vi har sett andre DJs gjøre samme sted de siste årene. Han skiller seg ut i alt han gjør både i og utenfor studio og live er intet unntak.” sier en fornøyd arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

SKRILLEX er allerede et etablert navn for landets unge og danseglade, og denne våren lagde han låta ”Disco Rangers” på bestilling fra Bærumsrussen. Det kostet de rødkledde festløvene den nette sum av 80.000 kroner – den dyreste russe-låta noensinne.

”Jeg har vært dypt inne i elektronisk musikk hele mitt liv. Jeg elsker å rote rundt og lage nye, kule lyder og støy, og går bare der musikken tar meg med, ” sier SKRILLEX selv, og røper at hans musikalske inspirasjon har vært alt fra Prodigy, Aphex Twin og Squarepusher til Marilyn Manson og Nine Inch Nails.

Oslo Spektrum 22. november

Billetter er tilgjengelig på Billettservice

Hjemmeside | Myspace | Facebook | Twitter

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter