Smashing Pumpkins

Med over 20 millioner solgte album har The Smashing Pumpkins vært et av verdens viktigste band i snart 25 år. Denne høsten tar rockelegenden Billy Corgan med seg sine gresskarknusende venner til Norge for første gang på altfor lenge – nærmere bestemt Oslo Spektrum fredag 4. november!

”Billy Corgan presenterer seg som en av rockens siste sanne troende,” sier en svært fornøyd arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul. ”The Smashing Pumpkins er i dag mer sinna enn noensinne, og spiller fremdeles som om de har en verden å erobre. Dette er en av de kuleste bookingene vi har gjort i år!”

The Smashing Pumpkins ble etablert i Chicago i 1988 av Billy Corgan og James Iha, og bandet ga ut sitt debutalbum Gish i 1991. I 1993 kom det legendariske albumet Siamese Dreams, som debuterte med en 10. plass på Billboard. Skiva ble produsert av den like legendariske Butch Vig, solgte over 6 millioner eksemplarar og gjorde Billy Corgan, James Iha, D´arcy Wretzky og Jimmy Chamberlin til verdensstjerner.
Utrolig nok greide de å toppe dette to år senere. Da de i 1995 ga ut Mellon Collie and the Infinite Sadness, gikk skiva rett inn på førsteplass på Billboards lister. Den solgte til 9-dobbel platina i USA, ble nominert til 7 Grammys og solgte 10 millioner eksemplarer verden over. Suksessen varte dessverre ikke evig. Klassisk rocketradisjon tro, ble bandet oppløst i 2000 etter overdoser og intriger.

I 2006 kom The Smashing Pumpkins overraskende tilbake, til stor begeistring fra en samlet rockeverden.

”Som en levende enhet er bandet bedre enn ever. De ga oss et helvetes show!” – Chicago Tribune

Fredag 4. november kommer altså The Smashing Pumpkins til Oslo Spektrum – med et to timer langt show som har fått gåsehuden til å reise seg hos rockere verden over!

Billetter fås kjøpt på Billettservice.no

Meld deg på nyhetsbrevet vårt eller legg oss til på Facebook og få forsalgslink tirsdag 6. september! Billetter er tilgjengelig på Billettservice fra onsdag 7. september.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter