Steve Hackett

Steve Hackett var på besøk i mai og gjorde en så fantastisk konsert at vi rett og slett måtte ha han tilbake så fort som mulig. Den kjente gitaristen fra Genesis, i gruppens klassiske prog-rock-år fra 1970 til 1977, skapte en helt utrolig stemning inne på en fullstappet Sentrum Scene.

Hackett er aktuell med det dobbelte hyllestalbumet ”Genesis Revisited II”, som inneholder hele 145 minutter med klassiske Genesis-låter fra perioden 1970-77. På albumet har Steve fått med seg et stjernelag av musikere; fra Nik Kershaw og Neil Morse til Simon Collins (Phils sønn) og Steve Rothery (Marillion) til Steven Wilson (Porcupine Tree), Mikael Åkerfeldt (Opeth) og Roine Stolt (The Flower Kings)! Han er på veien med sitt seks manns store band på en ”Genesis Revisited”-turné, og Sentrum Scene skal igjen fylles av hans magiske musikk.

Han er en unik musiker og hans nye versjoner av Genesis materialet er tro til originalene, men med nyvunnen kraft som virkelig våkner til live når han spiller de live.

Han har gitt ut over 30 soloalbum i tillegg til sine 7 med Genesis, og ett med supergruppen GTR som han gjorde sammen med Steve Howe tidligere fra Yes og Asia. En produktiv, men alltid kvalitetsbevisst gitarist og produsent. Grip denne sjansen til å oppleve en fantastisk musiker på Sentrum Scene den 1. mai.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter