The Low Anthem

The Low Anthem var i Norge sist under årets Øyafestival og gjorde en uforglemmelig konsert. Den ofte lavmælte folkrock-gruppa fra Providence, Rhode Island i USA har nemlig siden 2006 skaffet seg et lydhørt publikum i både hjemlandet og i Europa. Albumet ”Oh My God, Charlie Darwin” lå høyt oppe på manges lister over fjorårets beste album, blant annet i engelske Q Magazine. Et helt nytt album er planlagt ute i starten av 2011, og 23. mars spiller de på John Dee i Oslo.

The Low Anthem tilbyr en annerledes og unik konsertopplevelse, som sitter i lenge etter at konserten er over. Med stor inderlighet og intensitet leder de an den nye bølgen av amerikansk folk-musikk, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

The Low Anthem ble dannet av vokalist Ben Knox Miller og Jeffrey Prystowsky i 2006. Ettter tre album gitt ut på eget plateselskap, ble ”Oh My God, Charlie Darwin” plukket opp av indieselskapet Nonesuch og gitt ut på nytt i både USA og Europa. Det kritikerroste albumet inneholder tradisjonell country, gospel, hillbilly og folkmusikk med en svært personlig vri, og live benytter bandet seg av instrumneter som sag, klarinett og en rekke andre uvanlige måter å lage lyd på. Det ryktes også at gruppas nye album har blitt spilt inn i en nedlagt pastasaus-fabrikk i hjembyen.

Aldri redd for å gjøre noe litt utenom det vanlige er The Low Anthem en gruppe som byr på stemningsfulle og egenartede konserter. Den 23. mars har du sjansen til å oppleve det på John Dee.
Hjemmeside | MyspaceFacebookTwitter

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter