The Streets

I anledning Rockefellers 25-årsjubileum i mars flyr vi inn The Streets for å gjøre en eksklusiv konsert!

Mike Skinner aka The Streets ble selve lyden av den britiske 2-Step/garage-bølgen da han brakdebuterte med ”Original Pirate Material” i 2002. 7. februar kommer han med albumet ”Computers and Blues” som ryktes å være det siste han gjør under The Streets-navnet og første singel ut er “Going Through Hell”.

Han holdt en smått legendarisk konsert på Rockefeller tilbake i 2002 og nå flyr vi han inn eksklusivt til jubileet! Vi gleder oss til å høre godlåter som “Dry Your Eyes”, “Fit But You Know It” og “Let’s Push Things Forward”!

Billetter er i salg fra lørdag 4. desember kl. 10.00.
Rockefeller 25 år 1986 – 2011
14. mars 2011 er det nøyaktig 25 år siden konsertstedet Rockefeller åpnet sine dører. De 25 årene som da vil ha gått er stappfulle av norsk livehistorie, store internasjonale besøk, oppturer, nedturer, utvidelser, filmer, bøker og alt en ellers kan ønske seg av en live-scene. I 1986 startet Rockefeller i det små. I dag består huset i Torggata av to scener (John DEE kom til i 1997), pub i kjelleren, fem etasjer, store sidelokaler, ti barer og kapasitet på til sammen over 2000 personer. I 2006 tok de også over driften av ærverdige Sentrum Scene med sin 1750 kapasitet. Rockefeller framstår i dag som et sted med solide røtter og lange tradisjoner, et sted med opparbeidet kunnskap og lang erfaring, et trygt sted å regne med for framtiden.

Rockefellers 25-årige suksesshistorie skal feires med et stort jubileumsprogram i 2011. Det som er sikkert er at vi kommer til å presentere en rekke store og spennende navn på programmet i denne perioden, og ha fulle hus og stormende jubel i salen. Akkurat sånn som vi liker aller best. Følg med de neste ukene og månedene for flere spennende oppdateringer om jubileumsfeiringen.

Hjemmeside | MyspaceRockefeller

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter