The Wombats

På grunn av utsatt albumslipp flyttes The Wombats` norgesturné til slutten av mars. Deres siste singel ”Tokyo (Vampires & Wolves)” har ligget på P3s A-liste i flere uker nå.

Vi gleder oss virkelig til å få The Wombats til Norge. Da de spilte på Hove-Festivalen i 2008 knakk gulvet under publikum. Det sier litt om tilstandene de får i gang, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

I anmeldelsen sin fra samme konsert klinte VG til med en sterk sekser og sammenlignet stemningen med Beatlemania.  Ingen fjern sammenligning, med tanke på at The Wombats også kommer fra Liverpool og har en sjarme som sender tankene hen til sekstitallsheltene.

The Wombats består av de innfødte ”liverpudlene” Matthew Murphey og Dan Haggis, samt Elverumsgutten Tord Øverland-Knudsen, som ble kjent med sine engelske kolleger mens han studerte på Paul McCartneys LIPA i Liverpool.

Deres siste plate ”Proudly Present A Guide To Love, Loss And Desperation” høstet en femmer i Aftenposten, og singlene ”Let`s Dance To Joy Division” og ”Moving To New York” ble massive radiohits.

Kjøpte billetter fungerer selvsagt på de nye datoene.

Følgende steder får besøk av The Wombats:

22. mars i Bergen: Verftet
23. mars i Stavanger: Folken
24. mars i Oslo: Sentrum Scene
25. mars i Tromsø: Driv
26. mars i Trondheim: Byscenen

Hjemmeside | Myspace | Facebook | Twitter

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter