Tom Odell

NB: FLYTTET TIL 26. FEBRUAR

Britiske Tom Odell har imponert allerede fra første utgivelse med EPen «Songs from Another Love» for bare et halvt år siden, og forventningene til debutalbumet «Long Way Down» som slippes mot slutten av juni er skyhøye. Det var Lilly Allen som oppdaget han da hun en kveld så han spille live, og signerte han til sitt eget plateselskap, In The Name Of. Han minnet henne om David Bowie i hans energiske sceneopptreden, og det er en sammenligning han har fått høre flere ganger siden.

Omtale og anmeldelser lot ikke vente på seg etter dette og han har allerede rukket å bli inkludert på BBC’s Sound Of 2013 liste, og vunnet Brit Awards sin Critic’s Choice pris. To av de kanskje viktigste plattformene man kan ha som ny artist i England i dag, så mye ligger til rette for Tom Odell i året som kommer. Det er også vel fortjent, for det vi har hørt og sett av han til nå er ikke annet en fantastisk bra.

Han er helt klart en artist vi bare så vidt har sett starten på, og det blir spennende å følge han på veien oppover i årene som kommer.

Tom Odell spiller på Slottsfjell festivalen i sommer, og gir festivalpublikummet en smakebit på hva de kan vente seg på Rockefeller 10. november. Dette blir garantert en av høstens store musikkopplevelser!

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter