twenty | one | pilots

Etter en fantastisk konsert på årets Slottsfjell festival, er det en stor glede å kunne ønske amerikanske twenty | one | pilots tilbake til Norge, og til John Dee den 5. februar. De hadde allerede før dette rykte på seg å være et forrykende live band, og det stemte så absolutt. Konsertene deres er en fest, og de fortsetter en god tradisjon drevet frem av artister som for eksempel Beastie Boys eller Matt & Kim. De blander sjangere helt uhemmet og det hopper fra pop til rap, like lett og naturlig som de blander rock og elektronisk. Det hele med en lekenhet og energi som virkelig smitter over på publikum både på plate og når man ser de spille live.

De er et typisk DIY band som raskt bygget seg opp en utrolig sterk fanbase og vi har nok bare så vidt sett starten på deres karriere. Det ligger an til å bli en legendarisk konsert på lille John Dee, som vi vil snakke om i årene fremover.

Det startet opp i 2009, og deres to første album var selvutgitt, før de i 2012 valgte å jobbe videre med selskapet Fuled By Ramen, og sammen gav ut albumet «Vessel» i fjor. Det gjorde at de også kunne jobbe med produsent Greg Wells, som tidligere har gjort stor suksess med artister som Adele, Kate Perry og Kid Cudi, så de var uten tvil i gode hender. Det har også ført til singler som den flotte «Holding On To You» som har gjordt det bra på listene den siste tiden.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter