gypsy_queens

The Gypsy Queens

Denne fremadstormende kvintetten er kjent for sine energiske liveopptredner. Musikken kan best beskrives som en sjangerflørt med sigøynerjazz ,sier arrangør Peer Osmundsvaag hos Atomic

Den musikalske resepten til The Gypsy Queens er gamle, klassiske coverlåter – som inkluderer så vel «Country Road», «California Dreaming» og «Brown Eyed Girl». Alt tolkes med inspirasjon fra så vel latineramerikanske rytmer og bossanova som pop.

The Gypsy Queens møttes i Nice i 2001 og begynte som gatemusikanter på leting etter spillesteder på restauranter, marinaer og gatehjørner. Frontfigur og grunnlegger er den italienske Didier Casnati som har med seg britiske Jason King på bass, den mexikanske trommisen Manuel Polin, amerikaneren Jay Metcalfe på saksofon og den norske fotballspilleren Anders Klunderud på gitar.
I snart 11 år har de gått veien fra gatehjørner til restauranter og private kjendisfester. De har underholdt og jammet med stjerner som Bono, David Beckham, Sir Elton John, Prins Harry, Rod Stewart, Robert De Niro, Chris Martin, REM og Quincy Jones. 

Gypsy Queens har spilt over 3 000 konserter i 44 ulike land.

Bandet har blitt signert av London Records, Universal Music og i desember lanserer bandet sitt selvtitulerte debutalbum “The Gypsy Queens”. Det er produsert av velrennomerte Larry Klein som tidligere har produsert album for blant andre Joni Mitchell,Herbie Hancock ,Tracy Chapman og sist, men ikke minst Melody Gardots forrige album ’My One and Only Thrill’.

Det er ingen planlagte events for denne artisten nå.

Du blir nå sendt videre til Billettservice
for kjøp av billetter